• 16ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ/ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023
  Ιούλιος 27, 2023
 • ΣΤΑΘΗΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ - ΚΑΖΑΝΟΒΑ / ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ/ ΙΟΥΝΙΟΣ 2023/ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260
  Ιούλιος 27, 2023
 • Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΠΩΓΩΝΑ / ΜΑΡΤΙΟΣ 2023/ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
  Φεβρουάριος 20, 2023
 • Ο ΜΠΟΤΙΤΣΕΛΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ/ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023/ ΘΕΑΤΡΟ VAULT
  Φεβρουάριος 10, 2023
 • ODD/ 2-5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023/ STEGI ONASSIS
  Φεβρουάριος 10, 2023
 • Το Ελληνικό Σχέδιο 2022-23 | Δημήτρης Παπαδημητρίου Κώστας Μακεδόνας: Ο Γκρεμιστής/ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023/ STEGI ONASSIS
  Φεβρουάριος 10, 2023
 • Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ/ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023/ ΘΕΑΤΡΟ CORONET
  Φεβρουάριος 10, 2023
 • ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ/ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023/ ΘΕΑΤΡΟ RABBITHOLE
  Φεβρουάριος 10, 2023
 • Η ΑΚΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ/ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023/ ΘΕΑΤΡΟ ΘΗΣΕΙΟΝ
  Φεβρουάριος 10, 2023
 • “I…Loop de Loop…” by STEVE GIANAKOS/ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023/ CITRONNE GALLERY
  Φεβρουάριος 10, 2023

Το 2014 μια ομάδα ανθρώπων, επαγγελματίες για δεκαετίες  στον ευρύτερο χώρο της διαφήμισης αποφάσισαν να ενώσουν τις διαδρομές  τους και να χαράξουν  μια κοινή επαγγελματική ρότα.

«Σκληραγωγημένοι» αφισοκολλητές, «φευγάτοι» γραφίστες, «σταχανοφικοί»  της υλοποίησης projects ένα σύνολο που μπορεί καθετοποιημένα να καλύψει σχεδόν κάθε διαφημιστική ανάγκη στις μέρες μας. Παρόλα αυτά η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “BIRDLAND” είναι πολλά περισσότερα απο μια ομάδα επαγγελματιών που βρίσκει κοινή στέγη και φέρνει σε διάδραση υπηρεσίες και πελατολόγια. Γιατί βρεθήκαμε μαζί και για άλλους λόγους. Μέσα στο περιβάλλον ενός ανελέητου και παρακμιακού ανταγωνισμού, σε συνθήκες ανεργίας και αδιάκοπης υποτίμησης τόσο της αξίας της εργασίας μας όσο και του ίδιου του προϊόντος αυτής της εργασίας, η συνεύρεση σε ένα κοινό σχήμα, η διαμόρφωση ευέλικτων όσο και ανθρώπινων όρων εργασίας μέσα από τη βάση της κοινότητας ήταν μονόδρομος.  Καθένας και καθεμιά από εμας έχει διαφορετικές αφετηρίες, διαφορετικά αξιάκά ζητήματα, διαφορετικούς τρόπους, (κι αυτό αντανακλάται και στην εσωτερική μας δομή και διαχείριση)έχουμε όμως τα βασικά κοινά: την εμπιστοσύνη στη δύναμη της συνεργατικότητας μαζί με την αγάπη για την δουλειά μας.

Στα λίγα χρόνια απο τη δημιουργία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης “BIRDLAND” η επιλογή μας δικαιώθηκε. Αξιοποιώντας και διευρύνοντας το υπάρχον πελατολόγιο  των μελών της, η Birdland, έχει ήδη καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά και να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της, χωρίς μάλιστα αρχική επένδυση κεφαλαίου  εκτός βέβαια από το κεφάλαιο της εργασίας, της εξειδίκευσης και των ικανοτήτων μας.

Τα βασικά κοινά στο εσωτερικό μας, το πνεύμα που μας έφερε μαζί,  θέλουμε να αναπαράγουμε και στις σχέσεις μας με τους πελάτες μας. Όπως έχουμε καταφέρει να κάνουμε με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες, μας ενδιαφέρουν οι σταθερές συνεργασίες, αυτές που η κατανόηση των απαιτήσεων της κάθε καμπάνιας είναι όρος  για την επιτυχία της. Γιατί εκεί είναι  που η την πείρα που διαθέτουμε αποδίδει τα μέγιστα, εκεί που είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών των πελατών μας.

Προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις , για όλα τα στάδια της διαφήμισής σας με σοβαρότητα, αξιοπιστία, συνέπεια και ταχύτητα, σε συνδυασμό με τις πιο προσιτές τιμές σε πελάτες που εμπιστευόμαστε και μας εμπιστεύονται και που αυτό ξεχωρίζει στο τελικό αποτέλεσμα.

Σε λίγα bullet...

 • Κουλτούρα συνεργατισμού και αλληλεγγύης
 • Αξιοπιστία, συνέπεια, αποτελεσματικότητα
 • Μεγιστοποίηση της κοινωνικής ωφέλειας
 • Σεβασμός στο περιβάλλον
 • Ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων
 • Αξιοπρέπεια και βιωσιμότητα
 • Συνεχής εξέλιξη και βελτίωση
 • Ίσες ευκαιρίες
 • Σεβασμός στον πελάτη

Με τη μακροχρόνια εμπειρία μας γνωρίζουμε καλά τους προμηθευτές μας και έτσι δημιουργήσαμε ένα σταθερό με καλές βάσεις δίκτυο προμηθευτών με τους οποίους συνεργαζόμαστε μαζί τους.

Από μεγάλες μονάδες offset και ψηφιακών εκτυπώσεων, προμηθευτές υλικών, συνεργεία, μεμονωμένους επαγγελματίες ... Δουλεύουμε με εταιρείες και ανθρώπους που έχουν τα ίδια με εμάς στάνταρ ποιότητας και αξιοπιστίας γιατί η δική μας δουλειά εξαρτάται και από αυτούς. Προσανατολιζόμαστε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες με τους προμηθευτές μας επιδικώκοντας να σχηματίζουμε άτυπα δίκτυα συνεργασιών μέσα στην αγορά. Άτυπα αλλά σταθερά στο χρόνο και με σταθερή ποιότητα προϊόντων.

Τη λογική της ανταποδοτικότητας την προωθούμε και με το πελατολόγιό μας, με την ίδια ακριβώς λογική. Για να μην λέμε πολλά ένα παράδειγμα που τώρα συμβαίνει είναι αυτό: με τα καταστήματα που αποδέχονται να τοποθετούμε  αφίσες (συνήθως θεατρικών παραστάσεων)  τους παρέχουμε ανταλλακτικά  άλλες υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά προσκλήσεις για παραστάσεις, επαγγελματικό καθαρισμό βιτρινών, εκτύπωση και τοποθέτηση φυλλαδίων, αυτοκόλλητων.

Τι κάνουμε

Ας δώσουμε ένα πλήρες παράδειγμα τυπικής  αλυσίδας των διαφημιστικών εργασιών που μπορούμε να προσφέρουμε.

Ο πελάτης οργανώνει ένα καλλιτεχνικό event.

 • Για αρχή θα συναντηθούμε με τον ίδιο ή το PR του και αφού ορίσουμε τις διαφημιστικές απαιτήσεις σε σχέση με τους διαθέσιμους  οικονομικούς πόρους μπορεί να ξεκινήσει το στάδιο του δημιουργικού. Θα φτιαχτεί το branding, μπορούν να γίνουν φωτογραφήσεις, θα σχεδιαστεί το υλικό του promotion (φυλλάδιο, αφίσα τζαμαρίας, αφίσα τοίχου, λάβαρα και πανό από μουσαμά, διαφημιστικές καταχωρήσεις στον τύπο).
 • Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε να εκτυπώσουμε όλο το αυτό υλικό σε συνεγρασία με το σταθερό δίκτυο προμηθευτών – συνεργατών μας. Σε offset τις αφίσες και τα φυλλάδια, σε ψηφιακές άλλο έντυπο υλικό σε μικρό τιράζ, σε Plotter τους μουσαμάδες.
 • Ακολουθεί το στάδιο της τοποθέτησης. Οι αφίσες τζαμαρίας θα μπούν σε επιλεγμένα καταστήματα από μια λίστα χιλιάδων που συνεργαζόμαστε, άλλα συνεργεία μας θα κάνουν την αφισοκόλληση στους τοίχους, θα τοποθετούν λάβαρα και πανό, θα μοιράζουν τα φυλλάδια door to door ή σε stand στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα
 • Στον ίδιο τον χώρο του event μπορούμε να σχεδιάσουμε, να εκτυπώσουμε και να τοποθετήσουμε αυτοκόλλητα, μουσαμά και κάθε άλλο υλικό, στη σκηνή, την υποδοχή, τη reception. Μπορούμε να εκτυπώσουμε τα εισιτήρια, τα προγράμματα, διαφημιστικά δώρα κάθε είδους.
 • Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την παρουσία στο web είτε αφορά την δημιουργία site,animated banners, παρουσία στo facebook και το twitter.
 • Και στο τέλος, μετά το πέρας του event, τα συνεργεία μας θα βγουν να αποξηλώσουν από τους δρόμους και τις βιτρίνες το διαφημιστικό υλικό, αφήνοντας το πεδίο όπως το βρήκαν και προστατεύοντας την ύστερη εικόνα του πελάτη...

Όλα αυτά μαζί ή το καθένα χωριστά, όπως και άλλα πολλά μπορούμε να αναλάβουμε ανα πάσα στιγμή, ανταποκρινόμενοι στα πιο δύσκολα χρονικά όρια και ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου.

Είναι αυτό που κάνουμε καθε μέρα.

 

Δείτε αναλυτικά τι αναλαμβάνουμε

Για ένα δίκτυο συνεργατικών μονάδων

Η Birdland έχει φιλοδοξία να αποτελέσει κύτταρο ενός δικτύου οικονομικών και κοινωνικών μονάδων που θα βασίζονται στις σχέσεις συνεργασίας και ανταλλαγής, που θα βάζουν προτεραιότητα την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, που θα επιδιώκουν να δώσουν ένα όλο και πιο μόνιμο χαρακτήρα σε αυτό. Στρατηγική μας, με άλλα λόγια, αποτελεί η οικοδόμηση ενός συνεταιρισμού συνεργατικών μονάδων που όλο και περισσότερο θα μπορούν να ικανοποιήσουν ένα όλο και μεγαλύτερο πλήθος κοινωνικών αναγκών και υπηρεσιών με όρους συνεργατικούς. Το 2015 χτίσαμε τις βάσεις και θέσαμε το προγραμματισμό για αυτούς τους σκοπούς και το 2016 σταδιακά υλοποιούμε αυτούς τους στόχους. Έχει δημιουργηθεί μια πολύ καλή δικτύωση συνεργατικών εγχειρημάτων με τους οποίους γίνονται συνέργιες αλλά και προγραμματισμός για συνεργασία το 2016.

Αλληλεγγύη

Η Birdland έχει σαν βασικό στόχο να διαθέσει μέρος των εσόδων στην κάλυψη αναγκών όχι μόνο των μελών της αλλά και άλλων ανθρώπων για διατροφή, ένδυση κλπ. Στόχευση η αγορά αγαθών απευθείας ει δυνατόν από παραγωγούς και η διάθεσή τους σε όσους έχουν ανάγκη.

Σε πελάτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα παρέχονται στις υπηρεσίες μας, είτε σημαντικές εκπτώσεις, είτε κάλυψη μόνο του πάγιου κόστους, είτε ακόμα και δωρεάν εφόσον έχουν αποκλειστικά κοινωνικό σκοπό.

 

Επαγγελματική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα

Σε κάθε outdoor καμπάνια, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “BIRDLAND” θεωρεί αυτονόητο ότι μετά το τέλος της κάθε εργασίας δεν θα έχει συνεργήσει στην υποβάθμιση του αστικού χώρου, ούτε θα έχει κλέψει το κοινωνικό σύνολο εξωτερικεύοντας το κόστος της διαφημιστικής ρύπανσης. Τα λαβαρα και οι καρτολίνες θα αφαιρεθούν από τις κολώνες, τα πανό από τις γέφυρες.

Οι αφίσες θα αφαιρεθούν από τις προθήκες των καταστημάτων kαι από τις βιτρίνες των κλειστών καταστημάτων

Επιπλέον, σε αυτό το πνεύμα,  υλοποιούμε σταδιακά το πρόγραμμα καθαρισμού δημοσίων  (σε συνεργασία με Δήμους) και ιδιωτικών χώρων, από διαφημίσεις αφισοκόλλησης σε συνεργασία με άλλα συνεργατικά εγχειρήματα καθώς και με δημόσιους φορείς για να εφαρμοστεί σταδιακά το κανονιστικό πλαίσιο αφισοκόλλησης και να υπάρχει στη πόλη μας μια καλύτερη και φιλική τόσο στον άνθρωπο αλλά και στο περιβάλλον εικόνα.

Όλες οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%


Τυχόν διαφοροποιήσεις από τα αναγραφόμενα είναι προς όφελος του πελάτη (πχ βαρύτερο χαρτί στις εκτυπώσεις)

Όλα
Συνδυαστικές Προσφορές
Προσφορές
 • Προσφορά 1
  Εκτύπωση και αφισοκόλληση 500 αφισών βιτρίνας
  350€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 2-5 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Προσφορά 2
  Εκτύπωση και αφισοκόλληση 1000 αφισών βιτρίνας
  600€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 2 - 5 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Προσφορά 3
  Εκτύπωση και αφισοκόλληση 2000 αφισών βιτρίνας
  1.100€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείο
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 2 - 5 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Προσφορά 4
  Εκτύπωση και αφισοκόλληση 4000 αφισών βιτρίνας
  1800€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 4-7 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 2 - 5 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Προσφορά 5
  Εκτύπωση, αφισοκόλληση και διανομή 500 αφισών βιτρίνας και 2500 φυλλαδίων Α5
  550€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50
  2500 φυλλάδια Α5
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Προσφορά 6
  Εκτύπωση, αφισοκόλληση και διανομή 1000 αφισών βιτρίνας και 5000 φυλλαδίων Α5
  950€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50
  5000 φυλλάδια Α5
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 2 - 5 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Προσφορά 7
  Εκτύπωση, αφισοκόλληση και διανομή 2000 αφισών βιτρίνας και 1000 φυλλαδίων Α5
  1450€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50
  10000 φυλλάδια Α5
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 2 - 5 εργάσιμες ημέρε
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Συνδυαστική προσφορά 1
  Eκτύπωση και αφισοκόλληση 500 μεγάλων αφισών για δρόμο και 500 μικρών αφισών βιτρίνας
  650€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50 για βιτρίνα και 50 επί 70 για δρόμο
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 1- 3 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Συνδυαστική προσφορά 2
  Eκτύπωση και αφισοκόλληση 1000 μεγάλων αφισών για δρόμο και 1000 μικρών αφισών βιτρίνας
  950€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50 για βιτρίνα και 50 επί 70 για δρόμο
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 2-4 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσ
  Αγορά
  Blank HTML
 • Συνδυαστική προσφορά 3
  Eκτύπωση και αφισοκόλληση 2000 μεγάλων αφισών για δρόμο και 2000 μικρών αφισών βιτρίνας
  1350€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50 για βιτρίνα και 50 επί 70 για δρόμο
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Συνδυαστική προσφορά 4
  Eκτύπωση και αφισοκόλληση 4000 μεγάλων αφισών για δρόμο και 4000 μικρών αφισών βιτρίνας
  2800€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50 για βιτρίνα και 50 επί 70 για δρόμο
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 1- 3 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Συνδυαστική προσφορά 5
  Εκτύπωση, αφισοκόλληση και διανομή 500 μεγάλων αφισών για δρόμο και 500 μικρών αφισών βιτρίνας και 2500 φυλλάδια Α5
  750€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50 για βιτρίνα και 50 επί 70 για δρόμο
  2500 φυλλάδια Α5
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 1- 3 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Συνδυαστική προσφορά 6
  Εκτύπωση, αφισοκόλληση και διανομή 1000 μεγάλων αφισών για δρόμο και 1000 μικρών αφισών βιτρίνας και 5000 φυλλαδίων Α5
  1200€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50 για βιτρίνα και 50 επί 70 για δρόμο
  5000 φυλλάδια Α5
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείο
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 2-4 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Συνδυαστική προσφορά 7
  Εκτύπωση, αφισοκόλληση και διανομή 2000 μεγάλων αφισών για δρόμο και 2000 μικρών αφισών βιτρίνας και 10000 φυλλαδίων Α5
  1850€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50 για βιτρίνα και 50 επί 70 για δρόμο
  10000 φυλλάδια Α5
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 3-5 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML
 • Συνδυαστική προσφορά 8
  Εκτύπωση, αφισοκόλληση και διανομή 4000 μεγάλων αφισών για δρόμο και 4000 μικρών αφισών βιτρίνας και 20000 φυλλαδίων Α5
  2700€
  Διάσταση αφισών 35 επί 50 για βιτρίνα και 50 επί 70 για δρόμο
  20000 φυλλάδια Α5
  Χαρτί βέλβετ 110γρ.
  Χρόνος παράδοσης εκτύπωσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του αρχείου
  Χρόνος ολοκλήρωσης της αφισοκόλλησης: 1- 3 εργάσιμες ημέρες
  Δίνεται ενημέρωση για τις περιοχές και τις ποσότητες που κολλήθηκαν οι αφίσες
  Αγορά
  Blank HTML

 Διεύθυνση: Πλατεία Ομονοίας 12, Αθήνα
Τηλ.: 211 0180481
Email: info@birdland.gr


Το μήνυμά σας

reCAPTCHA