Από Δευτέρα 27/5, Δράση για τον καθαρισμό της πόλης από αφίσες, χαρτόνια, φυλλάδια και άλλο υλικό προεκλογικής εκστρατείας.


Από Δευτέρα 27/5 και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με αποκορύφωμα την Τετάρτη 5 Ιούνη (Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος), μέλη, εργαζόμενοι και εθελοντές της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης Birdland θα εξορμήσουν στην πόλη και θα καθαρίσουν το αστικό τοπίο από αφίσες και λάβαρα όλων των παρατάξεων.

Να τονίσουμε ότι είμαστε η μοναδική επιχείρηση στον κλάδο της αφισοκόλλησης που καθαρίζουμε τους χώρους στους οποίους αφισοκολλούμε και αμέσως μετά ανακυκλώνουμε το συλλεγόμενο υλικό. Επίσης είμαστε η μοναδική επιχείρηση του κλάδου μας που το σύνολο των εργαζομένων μας είναι ασφαλισμένοι και αξιοπρεπώς αμειβόμενοι.

Πρόκειται για μία ακόμα δράση στα πλαίσια του project μας: Η Δεύτερη Ζωή μιας Αφίσας και αποτελεί μια πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό την υπεύθυνη αφισοκόλληση, την παύση της αστικής αφισορύπανσης και την εξάλειψη του αρνητικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος που αφήνει η υπαίθρια διαφήμιση.

Προτείνουμε, σε όλους τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους φορείς (άλλες εταιρείες και συνεργεία τοποθέτησης αφισών, διαφημιζόμενους οργανισμούς, ιδιοκτήτες επιφανειών που τοποθετούνται οι αφίσες, αρμόδιους δημόσιους φορείς, μέσα ενημέρωσης κλπ.), να συμμετέχουν με κάθε τρόπο στην εκστρατεία κοινωνικά υπεύθυνης αφισοκόλλησης.

Επιπρόσθετα καλούμε όσες και όσους έχουν μεγάλες ποσότητες χαρτιού και προεκλογικού υλικού, να επικοινωνήσουν μαζί μας προκειμένου να συλλέξουμε το χαρτί (από 100 κιλά και πάνω) και να το μεταφέρουμε για ανακύκλωση!

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2110180481 ή με email στο infobirdland@gmail.com

Λίγα λόγια για την Κοινωνική μας Επιχείρηση
Η Birdland Promo & Communications είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚοινΣΕπ) με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών διαφήμισης, τις αφισοκολλήσεις, την διανομή διαφημιστικού υλικού, τις ταχυμεταφορές και τις τυπογραφικές εργασίες.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες
Website: www.birdland.gr
fb: https://www.facebook.com/birdland.gr/

#2ndlifeofpostersproject #reuse #recycling #posters