Το 2014 μια ομάδα ανθρώπων, επαγγελματίες για δεκαετίες  στον ευρύτερο χώρο της διαφήμισης αποφάσισαν να ενώσουν τις διαδρομές  τους και να χαράξουν  μια κοινή επαγγελματική ρότα.

«Σκληραγωγημένοι» αφισοκολλητές, «φευγάτοι» γραφίστες, «σταχανοφικοί»  της υλοποίησης projects ένα σύνολο που μπορεί καθετοποιημένα να καλύψει σχεδόν κάθε διαφημιστική ανάγκη στις μέρες μας. Παρόλα αυτά η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “BIRDLAND” είναι πολλά περισσότερα απο μια ομάδα επαγγελματιών που βρίσκει κοινή στέγη και φέρνει σε διάδραση υπηρεσίες και πελατολόγια. Γιατί βρεθήκαμε μαζί και για άλλους λόγους. Μέσα στο περιβάλλον ενός ανελέητου και παρακμιακού ανταγωνισμού, σε συνθήκες ανεργίας και αδιάκοπης υποτίμησης τόσο της αξίας της εργασίας μας όσο και του ίδιου του προϊόντος αυτής της εργασίας, η συνεύρεση σε ένα κοινό σχήμα, η διαμόρφωση ευέλικτων όσο και ανθρώπινων όρων εργασίας μέσα από τη βάση της κοινότητας ήταν μονόδρομος.  Καθένας και καθεμιά από εμας έχει διαφορετικές αφετηρίες, διαφορετικά αξιάκά ζητήματα, διαφορετικούς τρόπους, (κι αυτό αντανακλάται και στην εσωτερική μας δομή και διαχείριση)έχουμε όμως τα βασικά κοινά: την εμπιστοσύνη στη δύναμη της συνεργατικότητας μαζί με την αγάπη για την δουλειά μας.

Στα λίγα χρόνια απο τη δημιουργία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης “BIRDLAND” η επιλογή μας δικαιώθηκε. Αξιοποιώντας και διευρύνοντας το υπάρχον πελατολόγιο  των μελών της, η Birdland, έχει ήδη καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά και να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της, χωρίς μάλιστα αρχική επένδυση κεφαλαίου  εκτός βέβαια από το κεφάλαιο της εργασίας, της εξειδίκευσης και των ικανοτήτων μας.

Τα βασικά κοινά στο εσωτερικό μας, το πνεύμα που μας έφερε μαζί,  θέλουμε να αναπαράγουμε και στις σχέσεις μας με τους πελάτες μας. Όπως έχουμε καταφέρει να κάνουμε με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες, μας ενδιαφέρουν οι σταθερές συνεργασίες, αυτές που η κατανόηση των απαιτήσεων της κάθε καμπάνιας είναι όρος  για την επιτυχία της. Γιατί εκεί είναι  που η την πείρα που διαθέτουμε αποδίδει τα μέγιστα, εκεί που είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών των πελατών μας.

Προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις , για όλα τα στάδια της διαφήμισής σας με σοβαρότητα, αξιοπιστία, συνέπεια και ταχύτητα, σε συνδυασμό με τις πιο προσιτές τιμές σε πελάτες που εμπιστευόμαστε και μας εμπιστεύονται και που αυτό ξεχωρίζει στο τελικό αποτέλεσμα.